2021. máj 15.

A jégpálya két végén tehát Zero Chill

írta: delphy
A jégpálya két végén tehát Zero Chill

Egy Kanadai család Angliába költözik, mert Mac ösztöndíjat kapott egy neves hokiakadémián. Viszont így ikertestvére, Kayla elveszti a partnerét, mert ekkora távolságból nem működik a műkorocsolya duójuk. Kénytelen mindent a nulláról kezdeni egy idegen országban a testvére kedvéért. zero_chill.jpg

Megjelenés: 2021. Március 15, Netflix

Szereplők: Grace Beedie, Dakota Benjamin Taylor, Jade Ma

Rendező: Angelo Abela, Tessa Hoffe

Értékelés: Szerintem nagyon szerethető sorozat. Főleg, ha valaki annyira rajong a műkorcsolyáért, mint én. A műkorcsolyás részek nagyon szépek voltak, jó koreográfiákkal, és gyönyörű ruhákkal. A hokis részek is jók voltak, bőven volt benne lendület, és energia.

Ami szomorú, hogy maga a történet szál elég átlagos. Költözés, új barátok, új "ellenségek". Van benne egy kicsi plusz, de az idősebbeknek ez már lehet kevés. Azonban van benne egy-két viszonylag izgalmas rész, és rejtély benne. Illetve engem egy kicsit zavart, hogy a szereplők elvileg 15 évesek, de egyáltalán nem úgy néznek ki, és viselkednek, persze ez lehet, hogy csak engem zavar.

Összeségében szerintem elég jó sorozat, és ilyen 10-25 éves korosztálynak szerint teljesen jó (amennyiben nem zavarja őket a magyar szinkron hiánya), illetve hoki és/vagy műkorcsolya őrülteknek, mert a sportos részek kiemelkedően jók.

Szólj hozzá

sorozat sport gyerek dráma netflix