2021. jún 08.

Sweet Tooth: Az agancsos fiú

írta: delphy
Sweet Tooth: Az agancsos fiú

Egy vírus támadta meg az emberiséget, és megjelentek az ún. hibridek, akik valamilyen állat és ember keveréke. Gus (szarvas és ember) útnak kell, hogy induljon, hogy biztonságba kerüljön. sweet_tooth.jpg

Megjelenés: 2021. Június 4, Netflix

Szereplők: Nonso Anozie, Christian Convery, Stefanis LaVie Owen, Dania Ramirez, Aliza Vellani, James Brolin

Rendezők: Toa Fraser, Jim Mickle

Vélemény: Sokkal jobb, mint amire számítottam. Először csak a producer neve (Robert Downey Jr.) hallattán akartam megnézni, de örülök, hogy megnéztem. Nagyon érdekes, és sok meglepő fordulat van benne, de abból is van bőven, ami tudod, hogy mi lesz, viszont azért izgalmas. Szóval a történet szál szerintem eléggé jó. Bár van benne egy-két dolog, amit nem értek hogyan lehetséges, szóval a logikusságába bele lehet kötni.

Valamint ez is kicsit a covid túl gondolásaként lett megjelenítve, Tudom, hogy az erdeti történet az még a vírus előtt lett kitalálva, viszont a képernyőre vitel, az egy az egyben koronavírus szüleménynek néz ki.

A főszereplő kisfiú nagyon édes, és a személyisége is imádnivaló. Illetve a színész, Christian Convery játéka is teljesen helyt álló. A kísérőjéről ez a magával ragadó személyiség nem igazán mondható el. Ő néha már-már idegesítően bunkó tud lenni. Viszont a színész, Nonso Anozie játéka zseniális.

Összeségében szerintem érdemes megnézni, mert tényleg jó sorozat. Érdekes, és kicsit kikapcsol.

Szólj hozzá

sorozat sci-fi akció fantasy dráma kaland netflix warnerbros